Njål Aklestad Photography.

Quality guarantee

Kvalitetsgaranti.

Trykking, skader, angrerett og reklamasjon.

Vi lever av, og ikke minst, for fornøyde kunder. Så vi gjør det vi kan for at akkurat DU skal bli en av våre fornøyde kunder og gode ambassadører.
Det er trygt å handle hos oss.
Kredittkort blir aldri lagret eller mellomlagret på vår server.
Du trenger ikke oppgi andre personopplysninger enn dem vi må ha for å utføre bestillingen din.
Vi utleverer aldri informasjon om deg til tredjepart.

Transportskader

Vi garanterer at bildet blir levert skadefritt frem til du har fått det utlevert.

Hvis det likevel skulle oppstå  skader på levering, send bilder av skader/feil til njaal@aklestad.com, så finner vi en god løsning på problemet.

 

Vi er  opptatt av å tilby høy kvalitet, både på bilder og trykking. Bildene trykkes av erfarne fagfolk, ett og ett på bestilling.

Det er ingen masseproduksjon, kun håndtverk og mange års fagkunnskap. Men feil kan selvfølgelig skje, og uansett om det er på grunn av feil på produksjonsutstyr,
eller en menneskelig feil som ikke har blitt oppdaget eller blitt synlig før utsending. Uansett årsak så finner vi ut hva som har skjedd, og avtaler hvordan vi retter opp feilen.

Bytte motiv eller produkttype

Du kan, etter avtale, returnere bildet og få 50% av prisen tilbake. Vi har ikke lagerførte bilder, og alt trykkes på bestilling etter dine valg. Men kjøper du et nytt bilde til tilsvarende eller høyere pris får du en rabatt tilsvarende 75% av prisen på bildet du returnerer.

Prosess ved bildebytte:
Kunde tar kontakt og forklarer årsak og hvilket bilde man ønsker å bytte til. Njål Aklestad Photography bekrefter og oppgir korrekt adresse for retur (avhenger av bildetype og årsak).Kunde sender tilbake bildet i original emballasje. Kunde betaler returkostnad.

Kunde fyller ut spørreundersøkelse – for at vi skal bedre forstå og lære hvordan vi kan forbedre oss.
Njål Aklestad Photography mottar returnert bilde og setter i bestilling nytt bilde.

Angrerett

Ingen angrerett på tilvirkningskjøp.

Reklamasjon – produksjonsfeil

Se avsnitt over om transportskader og kvalitetsfeil. Som et varig produkt som er ment til å vare mer enn 2 år, er reklamasjonstiden på veggbilder 5 år.

Selv om den absolutte fristen er to eller fem år, må du reklamere innen rimelig tid fra du oppdaget mangelen. Hvis ikke, kan du miste kravet ditt mot selger. fra Forbrukerradet.no

Vi vil helst at du oppdager feil så fort som mulig slik at vi får ryddet opp så fort som mulig, da det er lite sansynlig at denne typen varer skal utvikle en mangel over tid. Ved reklamasjon vil vi gjøre det vi kan for å rette opp i feilen, som i de fleste tilfeller betyr opptrykk av nytt bilde. Med mindre annet er avtalt returneres det orginale bildet til oss, for vår kostnad.

en_USEN